Preview Mode Links will not work in preview mode

Lever du af at sælge din viden?

Sammen med salgsekspert Leon Birdi kan du få inspiration til at skabe "Millionsalg med Podcast". Få Leons bedste tips om at sælge via podcast. Om at tiltrække betalende kunder via din egen podcast.

Lær at oprette og drive din egen podcast, der taler til dine potentielle kunder - og som motiverer dem til at kontakte dig, når de har et behov. Salg - uden salg :-)

Vil du have en gratis træningsvideo med endnu mere viden om det at sælge med din egen podcast?

Så klik her og få gratis inspiration.

 

Feb 1, 2021

Tre trin til den gode lyd.

En podcast der konverterer lyttere til kunder, skal have god lyd. Det er ikke så svært, som man kunne frygte. Her får du mine bedste tips til den gode, rene lyd i din podcast.

Allerede i episode 02 fik du tips til den gode lyd. Du kunne bla. høre om valg af den rette mikrofon - og om hvilke typer mikrofoner der passer til bestemte miljøer.

I denne episode får du mere. Det er jo ikke nok at dit indhold er godt og relevant. Indpakningen betyder noget og derfor tillader jeg mig endnu en gang at kloge mig på, hvordan du får den bedst mulig lyd i din podcast.

Hør bla. om:

1. Hvad er lyd egentlig?

2. Hvordan bevæger lydbølgerne sig i lokalet?

3. Ekko - sådan undgår du det...

4. Elektrisk støj der smadrer lyden

5. Den rette mikrofon til dig

6. Lyddæmpning, popfilter og kabler

Vil du vide mere om, hvordan du sælger dine ydelser med din egen podcast? Så se min gratis træningsvideo, hvor jeg deler ud af mine egne erfaringer, med at sælge med podcast.

I videoen, som du finder i linket herunder, får du 50 minutters konkrete tips til at opbygge din egen podcast der skaffer dig betalende kunder.

SE GRATIS TRÆNINGSVIDEO